#skupajsmoEU

проект ENVIRONMENTAL APPLICABLE LAW ONLINE PLATFORM

<i class="fal fa-info-circle"></i> проект ENVIRONMENTAL APPLICABLE LAW ONLINE PLATFORM

Европа на дланка; каде било со апликацијата CITIZEN'S APP

Апликација на Европскиот парламент – Citizen's app –  е мобилна апликација, која на европските граѓани им дава увид во работата и сите достигнувања, цели, планови, иновации и случувања на ЕУ (со фокус на Европскиот парламент) како да ја имаме Европа на дланка. Достапна на 24 јазици, апликацијата ви овозможува да филтрирате теми по желба, да додавате настани во вашиот личен календар, да добивате избрани известувања и многу повеќе.

Актуелно

Оценете ја Директивата за еколошка одговорност

Преку порталот "Кажи го своето мислење", можеш да го изразиш своето мислење до 4 август 2022 година на јавна консултаци...

»

Извештај за состојбата на заштита и зачувување на морските птици во ЕУ

Birdlife International, како едно од главните глобални партнерства на независни еколошки невладини организации чија гла...

»

Рециклирање на е-отпад од земјите-членки на ЕУ

Во категоријата е-отпад спаѓаат производи пред истекот на нивниот корисен технички век или несакани и нефункционални ел...

»

Уште построги критериуми за емисија на CO2 за лесни комерцијални возила

Европратениците предложија уште построги критериуми за емисија на CO2 за нови автомобили и комбиња (лесни комерцијални...

»

Дали имате мислење за детергентите?

До 25 мај 2022 година, можете да ги поднесете вашите предлози за ревизија на Регулативата (ЕЗ) 648/2004 за детергенти п...

»

Конференцијата за иднината на Европа 2022

Конференцијата за иднината на Европа заврши на 9 мај 2022 година. Европските граѓани имаа можност да учествуваат и да д...

»